fbpx

Funnel bouwen?

Jouw funnel uitbesteden?

Ben jij momenteel dagelijks op social media actief, kost dit je veel tijd en levert dit je tot op heden weinig tot geen klanten op? Frustrerend, nietwaar?

Weet dat het ook anders kan! Het wordt tijd om eens verder te kijken naar het inzetten van slimmere marketingstrategieën.

Dé twee marketingmiddelen waarmee onze klanten bizar hard groeien (lees: sommigen draaien +50K omzet per maand), zijn door online advertenties en e-mail funnels in te zetten. 

Iedere succesvolle ondernemer werkt bijna wel met effectieve funnels.

Zet jij al e-mail funnels in?

Een winstgevende e-mail funnel zorgt ervoor dat jij met je bedrijf continu op een automatische manier interessante leads verzamelt, en deze leads uiteindelijk klant laat worden.

Je e-mail funnel uitbesteden? Na al +100 e-mail funnels gebouwd te mogen hebben, weten wij wat werkt (en wat ook vooral niet werkt) om een bedrijf flink op te schalen. Bij ons ben je zeker weten aan het juiste adres om jouw funnel uit te besteden (wij ontzorgen je graag met het technische gedeelte + ook het maken van de content). Mail vandaag nog vrijblijvend voor de mogelijkheden: info@beusinkmarketing.nl

Funnels uitbesteden - Naomi Beusink
Funnel_voorbeeld-Naomi Beusink

De voordelen van
e-mail funnels

Z

Zodra een funnel staat, heb je er weinig tot geen omkijken meer naar (efficiëntie)

Z

Een geautomatiseerd verkoopproces om van potentiële klanten uiteindelijk klanten te maken

Z

Dé manier om jezelf als expert te positioneren, omdat je veel meer content in één e-mail kwijt kunt dan bijvoorbeeld in een social media bericht (incl. allerlei afbeeldingen en video’s)

Z

Een e-maillijst heb je altijd 100% in eigen beheer. Geen last van algoritmes waarbij je op social media organisch bijvoorbeeld nog geen 10% van je volgers bereikt

Z

Heb je e-mailadressen verzameld? Dan kun je deze keer op keer gratis blijven benaderen en interessante content sturen 

Z

E-mailmarketing valt super goed te meten.  En meten = weten = blijven opschalen!

Z

In elke e-mail kun jij kort je aanbod pitchen of een andere interessante call to action plaatsen

Z

Bij een e-mail funnel kun je werken met een Customer Journey (speciale klantreis die men doorloopt), waarbij alle content met een strategische gedachte wordt opgezet

Waar kan Beusink Marketing
mij bij helpen?

 

Beusink Marketing heeft al +100 e-mail funnels mogen opzetten. Wij werken veel met de e-mailsoftware MailBlue (hetzelfde als ActiveCampaign, alleen dan de Nederlandse variant). In MailBlue (of ActiveCampaign) kun je super geavanceerde e-mail funnels bouwen die je keer op keer interessante leads en verkopen gaan opleveren. En waarmee je veel tijd bespaart!

Wij werken dagelijks met deze softwares en snappen maar al te goed dat jij de techniek een dingetje vindt. Vandaar dat je het technische gedeelte volledig aan ons kunt uitbesteden, maar ook het maken van de content. Verder denken wij mee over de strategie en bepalen wij deze samen met jou als jij jouw funnel aan ons uitbesteedt. Zodat jouw funnel straks staat als een huis en meerdere interessante leads en verkopen gaat opleveren.

Liever zelf leren hoe je een winstgevende funnel bouwt? Dan is ons online programma Winnen met Funnels iets voor jou! In dit online programma nemen we je door middel van video’s, werkboeken en templates stap voor stap aan de hand mee hoe je alles qua techniek goed instelt + opzet, delen we de beste strategieën met je, en geven we je tips om kick-ass content te maken. Hier vind je meer informatie over het online programma >

Jouw funnel uitbesteden?

Je e-mail funnel uitbesteden? Na al +100 e-mail funnels gebouwd te mogen hebben, weten wij wat werkt (en wat ook vooral niet werkt) om een bedrijf flink op te schalen. Bij ons ben je zeker weten aan het juiste adres om jouw funnel uit te besteden (wij ontzorgen je graag met het technische gedeelte + ook het maken van de content). Mail vandaag nog vrijblijvend voor de mogelijkheden: info@beusinkmarketing.nl

Online programma 
Winnen met Funnels

 

Zelf je funnel bouwen scheelt je natuurlijk in de kosten om het uit te besteden. Alleen die techniek….. dat kan een lastige zijn. En wat is de beste strategie? Hoe zorg je ervoor dat jouw content opvalt en dat je mails worden geopend? Waaruit bestaat een goede salesfunnel? Hoeveel e-mails moet je sturen? Hoe zorg je ervoor dat men na het lezen van je e-mail JA zegt tegen jouw aanbod?

Op al deze vragen en meer help ik je in mijn online programma Winnen met Funnels!

In dit online programma leer je precies hoe jij jouw bedrijf binnen no-time flink kunt opschalen door winstgevende funnels in te zetten.

In dit online programma neem ik je echt stap voor stap mee. 

Neem contact met mij op!