fbpx

Een aantal van onze klanten

Inmiddels heeft Beusink Marketing al meer dan 40 klanten mogen helpen met haar online strategie en social media. Zie hieronder welke klanten dat zijn en lees hun reviews!

Enthousiast geworden? Neem gerust vrijblijvend contact met me op.

Reviews

Samenwerken met Naomi is echt de beste keus ever! Ze is scherp, duidelijk, denkt met je mee en super behulpzaam. En ze heeft ook nog eens heel veel kennis en dat geeft mij als ondernemer heel veel rust! Kortom ik ben heel erg blij met onze samenwerking en zou haar absoluut aanbevelen. De juiste mix tussen doen, adviseren en kwaliteit leveren. Dank Naomi, op een nog een lange samenwerking samen!”

Floor Keereweer - Female Leadershipmentor

“Als online ondernemer heb ik geïnvesteerd in de online training ‘winnen met funnels’. Deze training heeft me geholpen om verschillende funnels eindelijk helemaal op punt te zetten van A tot Z waardoor de klantenbeleving niet alleen meer geautomatiseerd is maar vooral ook veel professioneler. Het is een heel volledige training die erg toegankelijk is en logisch is opgebouwd, waar zowel aandacht is voor het technische aspect, maar ook voor het inhoudelijke zoals het schrijven van emails. Zonder deze training was ik er nooit alleen uitgekomen. Ik kan Beusink Marketing sterk aanbevelen.”

Annemie - Liefdesrelatie Coach

Naomi is elke euro van de investering waard! De 1 op 1 VIP dag was voor mij na 1 uur al een groot succes. Naomi is heel praktisch en geeft enorm handige tips. Ze neemt je tijdens deze dag aan de hand mee en geeft informatie, helpt je om een begin te maken aan adverteren en het instellen van bepaalde accounts en beantwoordt geduldig en duidelijk alle vragen. Ik ben een zeer tevreden klant!

Mandy Oomens - Coach voor Leraren

Neem contact met mij op!