fbpx

Over Beusink Marketing

Wie zijn wij?

“Wij helpen je bedrijf sneller op te schalen door Online Advertenties te draaien, Sales Funnels in te zetten en continu mee te denken over de inzet van Slimme Strategieën”

Mijn naam is Naomi Beusink en ik ben de oprichtster en eigenaar van Beusink Marketing. Het is mijn passie om ondernemers te helpen hun bedrijf flink op te schalen door de inzet van Online Advertenties en E-mail Funnels. Inmiddels heb ik al +250 ondernemers mogen helpen hun bedrijf flink te laten groeien en adverteer ik op dagelijkse basis met duizenden euro’s. Om die reden weet ik wat er nodig is om een bedrijf exponentieel te laten groeien. Ik heb klanten die eerst in loondienst werkte en en nu een omzet draaien (+€40K per maand) waar anderen wellicht een jaar of twee voor moeten werken.

Het is mijn missie om ondernemers in Nederland en België te laten zien dat Online Advertenties en E-mail Funnels dé twee marketingmiddelen zijn om een bedrijf flink te laten groeien, mits je deze op een juiste en strategische manier inzet. Mag ik je met mijn team helpen? Mail voor meer informatie naar: info@beusinkmarketing.nl

Het team

Naomi Beusink

Naomi

Eigenaar/ oprichter Beusink Marketing. Online Advertising Specialist + E-mail funnel Expert.

Helpt klanten met het strategisch flink laten groeien van hun bedrijf door de inzet van Online Advertenties en E-mail Funnels. Enkele klanten die Naomi heeft geholpen werkte eerst in loondienst en draaien nu een omzet waar anderen een jaar of twee jaar voor moeten werken.

nikky

Nikky

Content Creator en Online Advertising Specialist

Nikky is verantwoordelijk voor het runnen en optimaliseren van advertenties, ze zorgt ervoor dat de advertenties de juiste doelgroep bereiken en maximale resultaten behalen.

Daarnaast houdt Nikky zich bezig met contentcreatie. Ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om de marketingstrategie te verbeteren en de boodschap effectief over te brengen.

Eva - Beusink Marketing

Eva

Online Advertising Specialist

Met haar kennis en ervaring op het gebied van social advertising zet Eva succesvolle advertentiecampagnes op voor de klanten van Beusink Marketing. Deze campagnes monitort en optimaliseert ze wekelijks voor het beste resultaat. Eva wordt blij van opdrachten waarin ze haar creatieve, nieuwsgierige karakter kan vertalen naar succesvolle en aansprekende campagnes.

Enkele resultaten
Advertenties en funnels

€70.739 besteed en €395.645 omzet (5,6 ROAS)

442 aankopen en iedere €1 aan advertising budget levert €12 omzet op

Omzet in 2 dagen door Webinars

150 orders in één dag

Verkopen advertenties

Alle kopers money reis

Omzet klant maand januari

 

Ben je benieuwd naar meer informatie? Mail voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek naar: info@beusinkmarketing.nl

Neem contact met mij op!