fbpx

Over Beusink Marketing

Wie zijn wij?

Persoonlijk én specialist op dit vakgebied!

Mijn naam is Naomi Beusink en ik ben de oprichtster en eigenaar van Beusink Marketing. Het is mijn passie om ondernemers te helpen hun bedrijf flink op te schalen door de inzet van Online Advertenties en E-mail Funnels. Inmiddels heb ik al +100 ondernemers mogen helpen hun bedrijf flink te laten groeien en adverteer ik op dagelijkse basis met duizenden euro’s. Om die reden weet ik wat er nodig is om een bedrijf exponentieel te laten groeien. Ik heb klanten die eerst in loondienst werkte en en nu een omzet draaien (+€40K per maand) waar anderen wellicht een jaar of twee voor moeten werken.

Het is mijn missie om ondernemers in Nederland en België te laten zien dat Online Advertenties en E-mail Funnels dé twee marketingmiddelen zijn om een bedrijf flink te laten groeien, mits je deze op een juiste en strategische manier inzet. Mag ik je met mijn team helpen? Mail voor meer informatie naar: info@beusinkmarketing.nl

Het team

Naomi Beusink

Naomi

Eigenaar/ oprichter Beusink Marketing. Online campagne + E-mail funnel expert.

Helpt klanten met het strategisch flink laten groeien van hun bedrijf door de inzet van Online Advertenties en E-mail Funnels. Enkele klanten die Naomi heeft geholpen werkte eerst in loondienst en draaien nu een omzet waar anderen een jaar of twee jaar voor moeten werken. Naomi: “Mijn doel is dat mijn klanten elke maand flink blijven groeien in omzet en winst, daar haal ik een enorme voldoening uit. Niet alleen een maand winstgevend zijn, maar er continu voor zorgen dat we dit verder laten toenemen.”

Lisa (1)

Lisa

Online campagne specialist + copywriter.

Lisa is binnen Beusink Marketing verantwoordelijk voor het opzetten, monitoren en optimaliseren van online campagnes. Daarnaast helpt ze klanten bij het maken van pakkende advertentieteksten, zodat mensen ‘stoppen’ met scrollen en zich gaan inschrijven voor jouw webinar, je e-book gaan aanvragen, of die ene verkoop doen! Lisa: “Advertenties inzetten en monitoren vind ik super leuk om te doen. Het is een creatief proces waarbij echt alles te meten is. Daardoor kun je flink opschalen. Ik vind het dan ook geweldig om ondernemers daarbij te helpen en hen echt te zien groeien.”

Leonie

Leonie

Grafisch designer en copywriter.

Leonie is binnen Beusink Marketing verantwoordelijk voor het opmaken van visuals die zorgen voor een wow-effect, zodat mensen bij het zien van de advertenties stoppen met scrollen. Daarnaast helpt ze ondernemers bij het opzetten van salespages in LeadPages, om te zorgen voor meer inschrijvingen en/of aanvragen. Ook helpt ze onze klanten bij het maken van content voor advertentieteksten en e-mail funnels. Leonie: “Ik word helemaal blij als ik zie dat de visuals die ik heb opgemaakt, ervoor zorgen dat de kosten per lead halveren en de klant het dubbele aan leads binnenhaalt voor hetzelfde budget. Zo belangrijk is goed beeldmateriaal!”

Enkele resultaten
Advertenties en funnels

€70.739 besteed en €395.645 omzet (5,6 ROAS)

442 aankopen en iedere €1 aan advertising budget levert €12 omzet op

Omzet in 2 dagen door Webinars

150 orders in één dag

Verkopen advertenties

Alle kopers money reis

Omzet klant maand januari

Ben je benieuwd naar meer informatie? Mail voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek naar: info@beusinkmarketing.nl

Neem contact met mij op!

Liever bellen? 06-24715842