Winnen met Funnels voor maximale groei!

YES! IK WIL FLINK GROEIEN >>

Winnen met Funnels voor meer impact en verkopen!

Hét online programma waarin je precies leert hoe jij jouw bedrijf (of die van je klanten) binnen no-time kunt opschalen door effectieve strategieën te implementeren en winstgevende e-mail funnels in te zetten!

Met dit online programma ga jij: veel tijd besparen dankzij automatiseringen, echt een fanbase opbouwen en e-mailmarketing op een slimme manier leren inzetten. Je gaat álles leren over het technisch goed opzetten van een e-mail funnel in het populaire e-mailsoftware MailBlue (vanaf $9 per maand heb je al een abonnement op MailBlue en ik heb eerst nog een gratis trial voor je). Ook leer ik je alles over het maken van de juiste technische koppelingen met diverse tools zoals WebinarGeek, je website en Zapier. Incl. je krijgt de beste copywriting templates van mij die écht werken en die je klakkeloos kunt overnemen wat je al enorm veel tijd bespaart! En nog veel méér!

Na het volgen van dit online programma en het uitvoeren van de opdrachten, hoef jij straks geen uren per dag aan je marketing te besteden zonder resultaat. Ik ga je leren hoe je op een snellere manier meer resultaat uit je marketing kunt gaan halen. Ik pak liever de snelweg, jij ook?

Het wordt tijd om je bedrijf op een juiste manier onder de aandacht te brengen, een echte fan base op te bouwen en te zorgen voor meer klanten!

Nu tijdelijk voor €297,-

Start vandaag nog met het programma Winnen met Funnels en je ontvangt:

 • Van A-Z uitleg waaruit een winstgevende funnel bestaat en hoe je deze van A-Z technisch kunt opzetten in het populaire e-mailsoftware MailBlue (al v.a. $9 per maand heb je een abonnement op MailBlue waarin je super uitgebreide automatiseringen kunt gaan maken en ik je dit exact uitleg, voor meer resultaat. Het abonnement op MailBlue zit niet bij de prijs inbegrepen, maar ik heb wel eerst nog een gratis trial voor je).
 • Je ontvangt de beste strategietips van mij. Strategieën die écht werken om je bedrijf exponentieel te laten groeien. Na meer dan 100 funnels gebouwd te mogen hebben weet ik wat werkt en wat niet. Implementeer je deze strategieën? Dan ga je zeker weten flink groeien!
 • Incl. een uitleg over het technisch koppelen van je e-mail funnel met tools zoals WebinarGeek, Zapier en ook voor als je online producten verkoopt hoe je dit met je website koppelt, zodat je kopers kunt uitsluiten. Zeg verleden tijd tegen alles handmatig doen. Lang leve automatiseringen!
 • Je ontvangt copywriting templates die je klakkeloos kunt overnemen en in je e-mail funnel kunt plaatsen.
 • Incl. een volledige module om effectieve landingspagina's te maken met een uitleg over de populaire tool LeadPages. Je hoeft het niet via deze tool te bouwen en zou het ook uit handen kunnen geven aan je websitebouwer. Maar werken met deze tool scheelt je uiteindelijk ook veel tijd en geld
 • Incl. volledige module je e-mail funnel analyseren + optimaliseren
 • De online training bestaat uit 7 modules met verschillende video's, werkboeken en templates die je klakkeloos kunt overnemen. Vooral dat laatste scheelt je veel tijd bij het maken van de content.
 • Je ontvangt levenslang toegang tot de training Winnen met Funnels.
 • Je kunt direct starten met module 1 en 2 van de training.
 • Elke week ontvang je toegang tot een nieuwe module, in totaal 6 weken lang, zodat het behapbaar blijft en je het goed kunt volgen.
 • 20+ templates met e-mail copywriting voorbeelden voor een succesvolle e-mailfunnel
 • Uiteindelijk weinig tot geen omkijken meer naar je e-mailfunnel dankzij automatiseringen.
 • Strategiën die werken en al fanastische resultaten hebben opgeleverd.
JA! Ik doe mee met Winnen Met Funnels >>

Wat je allemaal leert:

 • Welke strategieën écht werken om je bedrijf flink te laten groeien en hoe je deze voor jouw bedrijf implementeert;
 • Alles over het technisch opzetten van je e-mail funnel in een e-mailsoftware zoals MailBlue;
 • Alles over waaruit een goede landingspagina’s bestaat, en waarom je zeker ook gebruik wilt maken van bedankpagina’s;
 • Incl. ik ga je leren hoe je zelf landingspagina's kunt gaan bouwen via de tool LeadPages. Zodat je geen kosten kwijt bent aan een websitebouwer. Of je kunt het wel uit handen geven aan je websitebouwer met de tips die ik je geef om te zorgen voor meer resultaat;
 • Alles over het maken van de juiste technische koppelingen tussen de e-mailsoftware MailBlue en Zapier, WebinarGeek en betaalsystemen zoals WooCommerce en Plug & Pay;
 • Een volledige module over het analyseren + optimaliseren van je e-mail funnel. Gaat iets goed? Betekent niet stil zitten maar kijken hoe je voor nog méér resultaat kunt gaan zorgen;
 • Incl. je ontvangt +20 copywriting templates die je klakkeloos kunt overnemen;
 • Uitleg beïnvloedingsprincipes en neuromarketingtechnieken implementeren;
 • Waaruit een goede storytelling mail bestaat;
 • Hoe het adverteren op Facebook en Instagram werkt.

Herken jij de volgende dingen?

 • Je doet weleens aan e-mail marketing maar dit levert je tot op heden weinig tot geen klanten en/of leads op;
 • Je hoort van anderen dat e-mailmarketing en funnels inzetten super winstgevend kan zijn, maar je hebt geen idee hoe je dit voor je eigen bedrijf en/of klanten kunt gaan inzetten;
 • Je investeert in je online zichtbaarheid, maar dit levert nog weinig tot niks op. Je bent op zoek naar een manier hoe dit ‘slimmer’ kan. Hoe je sneller kunt opschalen;
 • Je mist een goede strategie én goede teksten om je doelgroep enthousiast te maken en uiteindelijk klant bij je te laten worden;
 • Je hebt geen idee hoe je technisch een funnel goed opzet en hoe je er het maximale uit kunt halen. Ook heb je geen idee hoe je technisch de juiste koppelingen met Webinartools en betaalsystemen maakt zoals met WooCommerce en Plug & Pay;
 • Je vindt het lastig om de vertaalslag te maken van iemand oprecht helpen naar het doen van je aanbod. Hoe zorg je dat iemand 'JA' zegt?
 • Je hebt geen idee hoe jij je diensten of online programma's meer kunt gaan verkopen, of dit gaat nu nog moeizaam.

Deze training is geschikt voor jou als je:

 • Jouw diensten of online programma's meer wilt gaan verkopen;
 • Je gebruik wilt maken van slimme automatiseringen om veel tijd te beseparen;
 • Meer resultaat uit je marketing wilt gaan halen, in plaats van dagelijks uren aan je marketing te besteden in de 'hoop' dat iemand bij je aan komt kloppen;
 • Op zoek bent naar strategieën die werken, e-mails die worden geopend en waarbij men overgaat tot actie;
 • Je bent ook bereid om aan de lange termijn relatie te werken, want sommige mensen zullen gelijk klant worden, anderen doen na 3-12 maanden pas een aankoop. Stuur daarom ook nadat iemand de funnel heeft doorlopen met regelmaat een interessante e-mail.
 • Je flink wil gaan groeien met je bedrijf.

Veelgestelde vragen / FAQ

Voor wie is de training geschikt?

Coaches, dienstverleners, marketeers, consultans en VA's. Verkoop jij diensten (dit kan online of offline zijn)? En heb je behoefte aan meer verkopen en het maken van meer impact? Wil jij weten hoe jij jouw bedrijf een boost kan geven en hoe je bij de juiste doelgroep zichtbaar gaat zijn, en dit je meer verkopen gaat opleveren? Dan is dit 6 weekse online programma iets voor jou!

Let op: niet geschikt voor webshopeigenaren! Hiervoor geldt een andere aanpak.

Het gaat echt om het verkopen van diensten, dit kan offline of online zijn. Dus wel super geschikt als je een online programma verkoopt (lees: dit is een online dienst).

Hoe lang heb ik toegang tot de training?

Je hebt onbeperkt en dus levenslang toegang tot de online training Winnen met Funnels. Je kunt de training ook altijd en overal volgen met een werkende internetverbinding. Vanaf je laptop, tablet en mobiel!

Ik ben totaal niet technisch, is dit dan wel iets voor mij?

Ja, dan is het juist iets voor je! Ik ga je in deze online training namelijk ook precies uitleggen hoe je alles technisch goed koppelt en instelt. Ik weet dat voor veel ondernemers de techniek vaak een dingetje is. En begrijpelijk!

Hoe zet je technisch een funnel op? Hoe maak je technisch de koppeling met een webinarsysteem? Hoe kun je Zapier koppelen? Hoe sluit je kopers in je funnel uit? Je leert het allemaal in deze online training!

Ik neem je stap voor stap mee in dit proces. Hier hoef je dus alles behalve technisch voor te zijn. Wel moet je bereid zijn om uiteindelijk de opdrachten uit te voeren. En een juiste mindset waarbij je écht graag wilt vind ik altijd ook enorm belangrijk.

Ik ben niet goed in copywriting en het schrijven van teksten, is dit nodig voor deze online training?

Hier hoef je geen ster in te zijn. Deze training bevat namelijk 20+ copywriting e-mail templates die je klakkeloos kunt overnemen qua tekst! Het enige wat jij hoeft te doen is nog een stukje over jezelf toevoegen (wie je bent) en je aanbod erin te verwerken. Verder kun je de gehele e-mails van A-Z overnemen.

Dit scheelt je alleen al veel tijd. Besteed je dit uit? Dan ben je al gauw €150 voor het maken van content per e-mail kwijt. Kortom: de teksten laten maken kost je al gauw minimaal €1200,- á €1500,-

Wat heb ik nodig om uiteindelijk de salesfunnel te kunnen bouwen?

Je bent bereid om ervoor te gaan en wilt flink gaan groeien met je bedrijf.

Daarnaast heb je toegang nodig tot een e-mailsoftware. De hele training is opgebouwd om te werken met MailBlue (of ActiveCampaign de Engelse variant). Hier kun je namelijk super geavanceerde funnels in bouwen. Vanaf $9 dollar per maand (afhankellijk van het aantal contacten dat je hebt) heb je al een abonnement bij MailBlue en in de online training bied ik je eerst een gratis trial aan om te kijken of het je iets lijkt. De maandelijkse kosten aan MailBlue zitten niet bij het online programma inbegrepen, maar de ervaring leert dat je dit qua tijd straks alleen al hebt terugverdiend omdat je in MailBlue echt alles kunt automatiseren. En je tijd als ondernemer kost ook geld!

Verder dien je natuurlijk diensten te leveren of een online programma te willen verkopen.

Ook heb je een website nodig waar je mensen naartoe kunt sturen om meer informatie over je aanbod te vestrekken.

Wil je uiteindelijk als alles staat ook echt verkopen gaan realiseren? Dan is het aan te raden om ook een klein budget vrij te maken en te adverteren. In de module adverteren leg ik je precies uit hoe je dit kunt doen.

Moet de training Winnen met Funnels binnen een bepaalde tijd afgerond zijn?

Nee, ik vind het belangrijk dat iederen de training op zijn of haar eigen tempo kan volgen.

Er komt wel 6 weken lang, elke week, een nieuwe module vrij. Zodat het ook behapbaar en goed te volgen voor je blijft. En je ontvangt een mailtje ter reminder.

Maar je houdt lifetime toegang dus je kunt er zo lang over doen als je zelf wilt. En ben je iets vergeten? Dan kun je gewoon weer inloggen en de module opnieuw bekijken.

© Copyright Beusink Marketing