fbpx

Adverteren uitbesteden?

Online Adverteren uitbesteden

Het adverteren op Facebook en Instagram is super effectief om jouw bedrijf flink op te schalen. Voor €1,- per dag kun jij al adverteren op deze social media kanalen en nog meer mensen met jouw boodschap bereiken.

Tegenwoordig zal op een organische manier nog geen 10% van je volgers in eerste instantie je content te zien krijgen. En vaak zijn het dan ook nog eens je vrienden die je bereikt en je posts liken. Frustrerend, nietwaar? Ik begrijp je maar al te goed. Ben jij er klaar voor om je potentiële klant te bereiken? Klaar voor de next-step? Klaar om je business flink op te schalen? Dan kun je bij mij online adverteren uitbesteden. Ik help je graag!

De voordelen van het adverteren
op Facebook en Instagram?

Z

Makkelijk op korte termijn naamsbekendheid opbouwen en jezelf als de #1 in je branche positioneren.

Z

Vanaf €1,- per dag al jouw doelgroep bereiken. Een mega impact maken? Dan weet jij dat wanneer je meer investeert = jij uiteindelijk nog harder zult groeien.

Z

Het budget bepaal je helemaal zelf. Dit doen we altijd in overleg, afgestemd op de doelen die jij voor ogen hebt.

Z

Je kunt enorm specifiek targeten met het adverteren op Facebook en Instagram. De opties zijn ontelbaar.

Z

Alles valt te meten. En meten = weten. Maandelijks brengen wij alle cijfers in kaart, zodat we precies zien wat goed gaat en waar kansen liggen.

Z

In korte tijd je omzet een boost geven

Z

Je mailinglijst flink laten groeien

Z

De advertenties zijn makkelijk aan te passen (t.o.v. offline adverteren)

Waar kan Beusink Marketing
mij bij helpen?

 

Na al meer dan €600K geïnvesteerd te mogen hebben in online advertenties en het draaien van sucesvolle strategische campagnes, weten wij wat werkt en wat absoluut NIET werkt om een bedrijf flink te laten groeien via social media ads. Wij hebben online coaches mogen helpen die eerst een paar duizend omzet per maand draaide, en binnen 1 jaar zijn gegroeid naar een omzet van +€60K per maand. Dit allemaal door succesvolle online campagnes en winstgevende sales funnels in te zetten. 

Jij bent hier aan het juiste adres als je echt behoefte hebt aan een volgende stap.  Je wilt next-level gaan, nog méér mensen bereiken met jouw prachtige verhaal en missie, de #1 in jouw branche worden én je omzet plafond doorbreken. Om die reden zijn wij ook heel selectief met wie we een samenwerking aangaan. Ben je net begonnen met ondernemen? Kijk dan bij de “trainingen” pagina. Voor een relatief kleine investering kun je het dan geheel zelf leren, wat jou als beginennd ondernemer enorm bespaart in de kosten. Uitbesteden is geschikt voor als je al een paar duizend euro omzet per maand realiseert. 

Facebook en Instagram
adverteren uitbesteden?

Om het online adverteren aan ons uit te besteden, houden wij ons met het volgende bezig:

Z

Alles in het advertentieaccount goed instellen en koppelen met de website: de Facebook Pixel, Conversions API, aangepaste conversies aanmaken, kolommen goed instellen en o.a. de juiste doelgroepen aanmaken.

Z

Het opzetten van de campagnes + advertentiesets + advertenties gericht op bijvoorbeeld het genereren van interessante leads voor je gratis e-book of webinar, of het vergroten van je verkopen voor je online programma. De soort campagnes die gaan draaien, stemmen we van tevoren af.

Z

De teksten en afbeeldingen lever jij van tevoren aan (tenzij je dit graag door ons wilt laten opmaken, dan is dat ook mogelijk).

Z

Continu A/B testen om de kosten te verlagen en het aantal leads/inschrijvingen of verkopen te vergroten.

Z

Continu de resultaten monitoren en bijsturen (wekelijks checken wij wat goed gaat en wat beter kan).

Z

Met regelmaat ontvang je een rapportage met de behaalde resultaten incl. kansen en bevindingen. Tenzij schritelijk anders overeengekomen kan dit ook bestaan uit een strategiecall, waarbij dit telefonisch wordt doorgenomen.

 

Bij ons worden jouw euro’s goed geïnvesteerd. Je wordt daarnaast volledig ontzorgd, zodat jij lekker datgene kunt blijven doen waar je super goed in bent en wat je met veel passie doet. Ook kijken wij verder dan de inschrijvingen of verkopen die we in Facebook zien. Er zit namelijk ook echt een stukje coaching bij middels de rapportage of startegiecalls, zodat we samen continu het maximale uit de samenwerking blijven halen en jij iedere maand écht blijft groeien.

Benieuwd naar de prijzen en onze werkwijze? Neem vandaag nog geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button.

Neem contact met mij op!

Liever bellen? 06-24715842