fbpx

Wie ik ben
Persoonlijk & specialist op dit vakgebied!

Mijn naam is Naomi Beusink en ik ben de oprichtster van Beusink Marketing. Mijn passie is mkb’ers online meer zichtbaar te maken en te zorgen voor meer naamsbekendheid én verkoop!
Doordat ik als enige het aanspreekpunt vanuit Beusink Marketing ben, kunnen we samen snel schakelen, persoonlijk te werk gaan en weet je bij een eerste vrijblijvende afspraak direct wat je aan mij hebt. Waar ik gespecialiseerd in ben en wat ik met passie doe is advies geven over de online strategie, social media marketing, online adverteren, contentmarketing & -creatie, zoekmachine optimalisatie (SEO) en het maken van conversiegerichte websites.

Het ontstaan
Vanuit passie & kennis!

Naomi Beusink: “Al langer liep ik met de gedachte om een eigen bedrijf te beginnen op het gebied van online marketing en communicatie. In 2018 heb ik de knoop doorgehakt en ben ik mijn bedrijf Beusink Marketing gestart. Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin en een echte aanpakker. Ik ga altijd voor het maximale resultaat, met minder neem ik geen genoegen! In de afgelopen jaren tijdens mijn verschillende opleidingen (MBO Marketing en Communicatie, HBO Commerciële Economie en HBO Communicatie) ben ik erachter gekomen wat ik echt leuk vind, namelijk online marketing en communicatie. Het is super interessant om te zien hoe de online wereld zich de afgelopen jaren heeft ontwikkeld. Het is tegenwoordig bijna een must dat je als bedrijf online goed vindbaar en online actief bent. In werkelijkheid is het vaak anders. Veel bedrijven besteden te weinig tijd aan marketing en communicatie, vooral op online gebied! Tijdens mijn stages en werkervaring heb ik veel bedrijven mogen helpen op dit specifieke terrein. Dat is ook mijn passie: bedrijven online zichtbaar maken en hen helpen bij het genereren van meer naamsbekendheid én verkoop! Vandaar dat mijn bedrijf Beusink Marketing is ontstaan.” Ben je benieuwd naar meer…? Bel of mail mij gerust!

Neem contact met mij op!

Liever bellen? 06-24715842

X