fbpx

Online Training – Winstgevend Adverteren op Facebook en Instagram

In deze training leer ik (Naomi Beusink) jou precies hoe je winstgevende online campagnes draait op Facebook en Instagram.
Ik vertel je hoe je van A-Z een campagne opzet, maar dat niet alleen: ook leer ik je aan welke knoppen jij moet gaan draaien en alles do’s en don’ts als het gaat om succesvol adverteren op Facebook en Instagram. Alles met als doel om jouw bedrijf online sneller te laten groeien.

Ik neem je in de online academie met video’s en opdrachten stap voor stap mee bij het opzetten van jouw campagnes en vertel je alle mogelijkheden die er zijn qua targeting, optimaliseren en alles om die potentiële klant aan je te binden en klant te laten worden. Ook neem ik je mee en geef ik je een kijkje hoe ik campagnes analyseer + optimaliseer (bij ad accounts waarbij er met duizenden euro’s wordt geadverteerd).

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Laat mij je in mijn online academie met video’s en opdrachten helpen om online veel sneller te groeien met je bedrijf.

Nu tijdelijk betaal je slechts €89,-!

(i.p.v. €254 excl. BTW)

Wat je allemaal krijgt als je nu JA zegt dit het online programma:

5 modules met meer dan 10 video’s over:

Z

Hoe je van A-Z een campagne opzet

Z

Hoe je de Facebook Business Manager goed instelt

Z

Welke doelgroepopties er allemaal zijn en hoe jij die aanmaakt

Z

Alles over look-a-like audiences aanmaken incl. de mogelijkheden

Z

Tips bij het analyseren + optimaliseren van je online campagnes

Z

Hoe je van A/B testing gebruik kunt maken

Z

De opschaal mogelijkheden

Z

Social proof advertenties voor meer impact

Z

Je advertentieaccount goed instellen voor de Apple iOS updates 

Z

Alles over aangepaste conversies aanmaken

Z

Uitleg conversie campagne opzetten

+ Je ontvangt minimaal 1 jaar toegang tot de online academie met training

Na +€3.800.000,- miljoen in social media advertenties te hebben geïnvesteerd, vond ik het tijd om mijn kennis te bundelen en best practices + need to knows met je te delen in deze online training.

Deze online training is geschikt voor: dienstverleners, coaches, marketeers, VA’s, restaurants, webshopeigenaren, winkeliers en makelaars. Voor iedereen die behoefte heeft aan meer zichtbaarheid, naamsbekendheid, leads en verkopen! En als je het ‘aanrommelen’ op social media zat bent en nu echt impact wil gaan maken en meer leads en verkopen wilt realiseren. Geloof me, die investering heb je zó weer terugverdiend!

Nu nog voor slechts €89,-!

(normaal €254 excl. BTW)

Deze online training is geschikt voor: dienstverleners, coaches, marketeers, VA’s, restaurants, webshopeigenaren, winkeliers en makelaars. Voor iedereen die behoefte heeft aan meer zichtbaarheid, naamsbekendheid, leads en verkopen! En als je het ‘aanrommelen’ op social media zat bent en nu echt impact wil gaan maken. Geloof me, die investering heb je zó weer terugverdiend!

Neem contact met mij op!