fbpx

Social Media Marketing uitbesteden?

Je weet dat continue online zichtbaar zijn en blijven belangrijk is voor het bestaan van je bedrijf, op de korte- en lange termijn. Maar elke maand content maken zie je zelf niet zitten… Die uren besteed je liever aan je klanten of het uitdenken van je aanbod. Of je vindt het wel leuk om te doen, maar het komt er maar niet van.. Laat ons je ontzorgen!

Er zijn veel voordelen van het inzetten van social media marketing voor jouw bedrijf.

Eén daarvan is dat het zorgt voor meer zichtbaarheid en naamsbekendheid. En je hiermee die expertstatus meer gaat claimen.

Het kan zijn dat je doelgroep op dit moment niet gelijk jouw product/dienst nodig heeft, maar in toekomst wel. Door met regelmaat relevante content te verspreiden en online zichtbaar te zijn, blijf je top of mind bij je doelgroep. Zodra jouw doelgroep je product/dienst dan nodig heeft, denken ze als eerste aan jou!

Verder kan consistent zichtbaar via social media uiteindelijk zorgen voor meer verkopen en dus meer omzet. Ook is het effect meetbaar: hoeveel mensen heb je met je berichten bereikt? Hoeveel betrokkenheid heb je gegenereerd? Welke berichten doen het goed? Meten = weten.

Waarom
uitbesteden?

Het goed benutten van alle voordelen van social media kost de nodige tijd én kennis. Niet elke ondernemer beschikt over die tijd en kennis en dat snappen wij!

Als je aan ons de social media marketing uitbesteedt, houden wij ons met het volgende bezig:

Z

Wij bedenken + creëren + plaatsen per maand meerdere social media berichten die de doelgroep informeren, activeren en enthousiasmeren.

Z

Wij plaatsen de content op diverse social media kanalen (denk bijvoorbeeld aan Facebook, Instagram en LinkedIn).

Z

Op Instagram voorzien we de berichten van hashtags om het bereik te vergroten.

Z

De foto’s/video’s lever jij aan (eventueel kunnen wij je ook helpen bij het opmaken van visuals).

Z

Incl. hashtagsonderzoek waarbij je 3 setjes van 30 hashtags krijgt voor Instagram, om je vindbaarheid te vergroten.

Z

Incl. analyse + rapportage.

Neem vandaag nog via onderstaande button vrijblijvend contact met ons op, om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen je graag verder bij het vergroten van je naamsbekendheid/zichtbaarheid!

Neem contact met mij op!