fbpx

Zoekmachine optimalisatie

Wat betekent SEO?

SEO is de afkorting voor Search Engine Optimization, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. Zoekmachine optimalisatie is het verbeteren van diverse elementen van jouw website om hoger in de gratis zoekresultaten van zoekmachines zoals Google te scoren. Wie wil er nou niet hoger in Google komen te staan? En wie zoekt er tegenwoordig nog drie pagina’s verder in Google voor dezelfde producten en/of diensten? Daarom is het goed dat je hoog in Google komt te staan, zodat je doelgroep voor jouw bedrijf kiest! Een nadeel van SEO is dat het veel tijd én kennis kost, maar het is wel een van de meest invloedrijke marketingtools. Ik help je daarom ook graag!

Wat zijn de voordelen van SEO?

Zoekmachine optimalisatie kent veel voordelen voor op de lange termijn. Dit zijn er een aantal:

– Hoger in Google komen te staan;
– Meer naamsbekendheid;
– Zorgt voor vertrouwen in jouw bedrijf, omdat jij hoger in Google staat;
– De juiste bezoekers op jouw website;
– Meer bezoekers naar jouw website (CTR);
– Het is gratis (ten opzichte van SEA);
– SEO is meetbaar in Google Analytics.

Analyse fase:
– Website doelen;

– KPI’s;
– Relevante zoekwoorden;
– Content analyse;
– De techniek;
– Google Analytics;
– Autoriteit.

Praktijk fase:
 – Het herschrijven van content en/of nieuwe content creëren;
– Keywords op de juiste plekken aanpassen en toevoegen;
– Aanpassingen monitoren via Google Analytics;
– Eventueel helpen bij frequent publiceren van content via blogs (indien jij dit wilt);
– Toepassen van overige technieken en tips om hoger in Google te komen.

Wat kan Beusink Marketing voor mij betekenen?

SEO vergt veel tijd en kennis om te profiteren van de eerder genoemde voordelen. Ik help je daar graag bij door te kijken waar je nu staat met jouw bedrijf, waar je graag naar toe wilt en wat ervoor nodig is om jouw doelen te bereiken. Ik onderzoek een aantal elementen voor het formuleren van een juiste SEO strategie (de analyse fase). Verder pas ik vervolgens de SEO strategie in praktijk toe, indien jij dit wilt (de praktijkfase).

Keuze uit losse SEO diensten of een volledig SEO traject:

Je kunt bij Beusink Marketing kiezen uit losse SEO diensten waardoor je kans maakt om iets hoger in Google te komen staan, maar ook uit een volledig SEO traject. Bij een volledig SEO traject en het monitoren daarvan, heb je pas echt de kans dat je het maximale uit de voordelen van SEO haalt. Verder geef ik je naderhand gratis advies over hoe jij je SEO, ook in de toekomst, beter kunt inzetten. Let wel op: de SEO trends van nu kunnen over een jaar anders zijn. Het goed benutten van jouw SEO kansen vergt tijd én kennis en is een continu proces van analyseren, toepassen en monitoren.

Neem contact met mij op!