fbpx

Contentmarketing &-creatie

Waarom contentmarketing zo belangrijk is?

Tegenwoordig worden we aan zoveel content blootgesteld, dat we door de bomen het bos niet meer zien. Het is van belang om relevante content te verspreiden waar de doelgroep écht behoefte aan heeft. Content kan op veel manieren online verspreid worden, zoals via (eigen) blogs, social media, e-mailmarketing en onder andere via e-books/whitepapers. Een tip: positioneer jezelf als expert in jouw vakgebied, door alleen relevante content te verspreiden waar jouw doelgroep écht iets aan heeft! Contentmarketing gaat niet (alleen) over het promoten van je producten en/of diensten. Het gaat over het delen van kennis, de doelgroep inspireren en/of aan het lachen maken. Op deze manier kun je als bedrijf zorgen voor engagement met de doelgroep op de lange termijn. Bedenken van goede content, en het schrijven van teksten die de (potentiële) klanten binden en boeien met jouw bedrijf, kost tijd. En wij snappen maar al te goed dat je het druk genoeg hebt met je eigen werkzaamheden. 

 

Waar kan Beusink Marketing mij bij helpen? 

Beusink Marketing neemt graag al jouw content of bepaalde delen uit handen. Doordat ik er de tijd voor neem en over de juiste kennis bezit, kan ik je helpen met het schrijven van content die de doelgroep écht raakt! Technieken die ik o.a. toepas zijn de know – like en trust funnel en de Cialdini beïnvloedingsprincipes. Meer hierover weten? Neem gerust contact met mij op!

 

Welke content ik voor je kan schrijven:

– Blogs (en eventueel ook publiceren op jouw website);
– Social media berichten (incl. plaatsen);
– E-books/ whitepapers;
– E-mailmarketing;
– Nieuwsbrieven;
– Persberichten;
– Zoekmachine geoptimaliseerde website teksten.

Bij het schrijven van de content houd ik jouw contentstrategie altijd goed in mijn achterhoofd. Ook ga ik op zoek naar relevante zoekwoorden, om het maximale uit jouw bedrijf te halen! Heb je nog geen duidelijke contentstrategie (inzicht in je doelstellingen, doelgroep, boodschap, geschikte kanalen, concurrenten en je USP’s)? Geen zorgen, ik ben een allround online marketeer en ik help je daar dus ook graag bij!

 

Neem contact met mij op!