fbpx

1:1 VIP dag

Leer zelf hoe jij je bedrijf
online veel sneller kunt laten groeien

Facebook is nog steeds het grootste sociale media platform van Nederland. Zowel de jonge als oude generatie zit dagelijks op Facebook. Maar verder is het Social Media platform Instagram ook een van de meest gebruikte online kanalen. Het is tegenwoordig heel makkelijk om jouw doelgroep online te bereiken en ze klant bij je te laten worden, mits je dit goed aanpakt natuurlijk.

Tijdens de 1:1 VIP dag leer ik (Naomi Beusink) je hoe je via online kanalen veel sneller kunt groeien en online marketing vele malen slimmer kunt inzetten voor jouw bedrijf. De 1:1 VIP dag is helemaal afgestemd op de wensen en doelen die jij hebt. Ook kun je mij ALLES vragen.

Ik deel al mijn kennis en ervaringen met je. Zo helpen wij onze klanten dagelijks meer resultaat te behalen door middel van Facebook & Instagram Marketing, hebben wij al meer dan €3.800.000,- miljoen geïnvesteerd in het draaien van succesvolle online campagnes én +150 sales funnels mogen bouwen. Wij weten dus wat werkt en wat niet werkt om een bedrijf online veel sneller te laten groeien. Klaar om een groeiversnelling te maken?

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden! 😉

De inhoud van
1:1 VIP dag

De 1-op-1 VIP dag wordt volledig op maat gemaakt. Dat betekent dat de inhoud van de 1:1 VIP dag afgestemd wordt op jouw wensen/behoeften en doelstellingen, zodat jij na deze dag concreet weet wat er nodig is om jouw bedrijf online veel sneller te laten groeien incl. ook echt een stappenplan hebt liggen.

Waar de inhoud van de training over kan gaan:

– Hoe je de Facebook Business Manager goed instelt om van alle opties gebruik te kunnen maken;

– Je Facebook Pixel aan de website kunt toevoegen;

– Hoe je aangepaste conversies aanmaakt om de leads en verkopen in het advertentiebeheer terug te zien;

– Het opzetten van een campagne van A-Z;

– Welke doelstellingen er zijn en wat nu precies de verschillen zijn (lees: veel doelstellingen lijken op elkaar maar de resultaten zullen anders zijn);

– Op welke manieren je verschillende doelgroepen kunt aanmaken (websiteverkeer, betrokkenheid Facebook & Instagram, Facebook fans, vrienden van volgers, klantenlijst, look-a-like doelgroepen en interesses);

– Welke doelgroepen mijn favorieten zijn (lees: waar ik mooie resultaten mee behaal);

– Wat de absolute DON’TS zijn van het adverteren op Facebook & Instagram;

– Wat de absolute DO’S zijn van het adverteren op Facebook & Instagram;

– Welke data je in de gaten dient te houden en hoe je deze data in het advertentiebeheer kunt instellen (Facebook heeft er een handje van om je allerlei data te laten zien, maar slechts een aantal metrics zijn écht belangrijk);

– Wanneer je moet ingrijpen om de campagnes succesvol te laten zijn (gekeken naar de CTR%, CPC, conversies, kosten en o.a. ROAS).

– Hoe het A/B testen werkt (do’s en don’ts);

– Waarom je gebruik dient te maken van een funnel (strategie). Deze kunnen we eventueel ook al voor je gaan uitwerken;

– Wat de kracht is van retargeting en hoe je dit kunt toepassen voor jou bedrijf of die van jouw klanten;

– Hoe je gebruik kunt maken van dynamisch adverteren en waarom dit voor webshops super interessant is;

– Waarom leads verzamelen zo effectief is, en hoe je een funnel via e-mailmarketing (MailBlue / ActiveCampaign) kunt opzetten om te zorgen voor een automatische stroom aan nieuwe klanten.

De training wordt volledig op maat gemaakt en dus afgestemd op jouw wensen/behoeften.

De investering voor een 1:1 VIP DAG

Onderstaand vind je de investering (excl. BTW) voor de 1:1 VIP dag, waarbij je bij beide opties ook later nog één uur online coaching ontvangt, en toegang tot onze 2 uitgebreide online trainingen om jouw onderneming veel sneller online te laten groeien. Neem voor alle mogelijkheden vandaag nog vrijblijvend contact op via: info@beusinkmarketing.nl

Wat anderen
zeggen…

Ben - Eigenaar Slimmefolie

“Naomi heeft onze onderneming goed doorgelicht en onze behoeften inzichtelijk gemaakt. De uitkomsten zijn verbluffend en heb zelfs Naomi gevraagd even de advertenties en berichten op “pauze” te zetten. Het werd teveel aan offerte aanvragen en daadwerkelijke orders.”

Chantal - Online Marketeer LenteBloesem

“In een super interessant 1-op-1 traject heeft Naomi mij getraind op het gebied van adverteren op Facebook en Instagram. Ze heeft me laten zien hoe ik een campagne opzet, doelgroepen aanmaak en op welke metrics ik moet letten wanneer ik een campagne uitzet. Ontzettend leerzaam en Naomi begeleidt dit traject op een prettige manier.”

Lucienne - coach, trainer en schooladviseur

“Naomi is een echte vakvrouw. Ze heeft verstand van zaken en weet haar kennis op een prettige manier over te brengen. Naomi is oprecht betrokken en gaat voor het beste resultaat. Wat wil je nog meer? Het was niet alleen een leerzame dag, maar zeker ook een gezellige dag. Ik kan het iedereen aanraden die zich 1 dag wil onderdompelen in de wereld van fb marketing.”

Neem contact met mij op!