fbpx

Zelf leren adverteren op Facebook en Instagram?

Leer zelf hoe jij met jouw bedrijf kunt
adverteren op Facebook en Instagram

Facebook is nog steeds het grootste sociale media platform van Nederland. Zowel de jonge als oude generatie zit dagelijks op Facebook. Maar verder is het Social Media platform Instagram ook sterk groeiende. Het is tegenwoordig heel makkelijk om jouw doelgroep online te bereiken en ze klant bij je te laten worden, mits je dit goed aanpakt (lees: met een strategie!)

Tijdens mijn 1-op-1 training leer ik je hoe jij Facebook en/of Instagram slimt kunt gaan inzetten om jouw bedrijf (of de bedrijven van jouw klanten) via deze kanalen flink op te schalen. Zodat jij na mijn training geen euro meer te veel gaat verspillen en je precies weet hoe je een campagne opzet, waar je op moet letten en wanneer je moet ingrijpen. Je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden! 😉

De training wordt volledig op maat gemaakt dus je kunt me ook ALLES vragen. Ik deel al mijn kennis en ervaringen met je. Zo help ik mijn klanten dagelijks meer resultaat te behalen door middel van Facebook & Instagram Marketing (organisch & betaald), heb ik al duizenden euro’s geïnvesteerd, blijf ik mezelf continu op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen en investeer ik regelmatig in cursussen t.w.v. €1000,- á €3000,-. Ik weet dus als geen ander hoe ik je kan helpen om jouw bedrijf (of die van jouw klanten) flink op te schalen!

De inhoud van
de training

De 1-op-1 training wordt volledig op maat gemaakt. Dat betekent dat de inhoud op de training afgestemd wordt op jouw wensen/behoeften. Begin je net met het adverteren op Facebook en Instagram? Of ben je al wat gevorderd? Ik houd hier rekening mee!

Waar de inhoud van de training over kan gaan:

– Hoe je de Facebook Business Manager goed instelt om van alle opties gebruik te kunnen maken;

– Je Facebook Pixel aan de website kunt toevoegen;

– Hoe je aangepaste conversies aanmaakt om de leads en verkopen in het advertentiebeheer terug te zien;

– Het opzetten van een campagne van A-Z;

– Welke doelstellingen er zijn en wat nu precies de verschillen zijn (lees: veel doelstellingen lijken op elkaar maar de resultaten zullen anders zijn);

– Op welke manieren je verschillende doelgroepen kunt aanmaken (websiteverkeer, betrokkenheid Facebook & Instagram, Facebook fans, vrienden van volgers, klantenlijst, look-a-like doelgroepen en interesses);

– Welke doelgroepen mijn favorieten zijn (lees: waar ik mooie resultaten mee behaal);

– Wat de absolute DON’TS zijn van het adverteren op Facebook & Instagram;

– Wat de absolute DO’S zijn van het adverteren op Facebook & Instagram;

– Welke data je in de gaten dient te houden en hoe je deze data in het advertentiebeheer kunt instellen (Facebook heeft er een handje van om je allerlei data te laten zien, maar slechts een aantal metrics zijn écht belangrijk);

– Wanneer je moet ingrijpen om de campagnes succesvol te laten zijn (gekeken naar de CTR%, CPC, conversies, kosten en o.a. ROAS).

– Hoe het A/B testen werkt (do’s en don’ts);

– Waarom je gebruik dient te maken van een funnel (strategie). Deze kunnen we eventueel ook al voor je gaan uitwerken;

– Wat de kracht is van retargeting en hoe je dit kunt toepassen voor jou bedrijf of die van jouw klanten;

– Hoe je gebruik kunt maken van dynamisch adverteren en waarom dit voor webshops super interessant is;

– Waarom leads verzamelen zo effectief is, en hoe je een funnel via e-mailmarketing (MailBlue / ActiveCampaign) kunt opzetten om te zorgen voor een automatische stroom aan nieuwe klanten.

De training wordt volledig op maat gemaakt en dus afgestemd op jouw wensen/behoeften.

BONUS:
– Je ontvangt mijn e-book ‘Winstgevend adverteren op Facebook en Instagram’;
– Incl. telefonische intake om al jouw wensen mee te nemen in de training;
– Incl. 1 uur coachingsessie op een later moment. Mogelijk loop je na de training nog tegen bepaalde dingen aan, die je dan kunt stellen.

De investering van adverteren op Facebook en Instagram

Onderstaand de investering (excl. BTW) voor de 1-op-1 training. Neem voor alle mogelijkheden vandaag nog vrijblijvend contact met mij op: info@beusinkmarketing.nl

Wat anderen
zeggen…

Ben - Eigenaar Slimmefolie

“Naomi heeft onze onderneming goed doorgelicht en onze behoeften inzichtelijk gemaakt. De uitkomsten zijn verbluffend en heb zelfs Naomi gevraagd even de advertenties en berichten op “pauze” te zetten. Het werd teveel aan offerte aanvragen en daadwerkelijke orders.”

Chantal - Online Marketeer LenteBloesem

“In een super interessant 1-op-1 traject heeft Naomi mij getraind op het gebied van adverteren op Facebook en Instagram. Ze heeft me laten zien hoe ik een campagne opzet, doelgroepen aanmaak en op welke metrics ik moet letten wanneer ik een campagne uitzet. Ontzettend leerzaam en Naomi begeleidt dit traject op een prettige manier.”

Lucienne - coach, trainer en schooladviseur

“Naomi is een echte vakvrouw. Ze heeft verstand van zaken en weet haar kennis op een prettige manier over te brengen. Naomi is oprecht betrokken en gaat voor het beste resultaat. Wat wil je nog meer? Het was niet alleen een leerzame dag, maar zeker ook een gezellige dag. Ik kan het iedereen aanraden die zich 1 dag wil onderdompelen in de wereld van fb marketing.”

Neem contact met mij op!

Liever bellen? 06-24715842