fbpx

Winnen met Funnels: voor méér impact, leads en verkopen!

Hét online programma waarin je precies leert hoe jij jouw bedrijf (of die van je klanten) binnen no-time kunt opschalen door effectieve strategieën te implementeren en winstgevende e-mail funnels in te zetten.

Met dit online programma ga jij: veel tijd besparen dankzij automatiseringen, echt een fanbase opbouwen en e-mailmarketing op een slimme manier leren inzetten. Je gaat álles leren over het technisch goed opzetten van een e-mail funnel in het populaire e-mailsoftware MailBlue (vanaf $9 per maand heb je al een abonnement op MailBlue en ik heb eerst nog een gratis trial voor je). Ook leer ik je alles over het maken van de juiste technische koppelingen met diverse tools zoals WebinarGeek, je website en Zapier. Incl. je krijgt de beste copywriting templates van mij die écht werken en die je klakkeloos kunt overnemen wat je al enorm veel tijd bespaart! En nog veel méér!

Na het volgen van dit online programma en het uitvoeren van de opdrachten hoef jij straks geen uren per dag aan je marketing te besteden zonder resultaat. Ik ga je leren hoe je op een snellere manier meer resultaat uit je marketing kunt gaan halen. Met meer leads en klanten als resultaat!

Nu tijdelijk voor €297,- excl. BTW

Start vandaag nog met het programma Winnen met Funnels en je ontvangt:

Z

Van A-Z uitleg waaruit diverse winstgevende sales funnels bestaan en hoe je deze van A-Z technisch kunt opzetten in het populaire e-mailsoftware MailBlue (al v.a. $9 per maand heb je een abonnement op MailBlue waarin je super uitgebreide automatiseringen kunt gaan maken en ik je dit exact uitleg, voor meer resultaat. Het abonnement op MailBlue zit niet bij de prijs inbegrepen, maar ik heb wel eerst nog een gratis trial voor je).

Z

Je ontvangt de beste strategietips van mij. Strategieën die écht werken om je bedrijf exponentieel te laten groeien. Na meer dan 100 funnels gebouwd te mogen hebben weet ik wat werkt en wat niet. Implementeer je deze strategieën? Dan ga je zeker weten flink groeien! 

Z
Incl. een uitleg over het technisch koppelen van je e-mail funnel met tools zoals WebinarGeek, Zapier en ook voor als je online producten verkoopt hoe je dit met je website koppelt, zodat je kopers kunt uitsluiten. Zeg verleden tijd tegen alles handmatig doen. Lang leve automatiseringen!
Z

Je ontvangt 20+ copywriting templates die je klakkeloos kunt overnemen en in je e-mail funnel kunt plaatsen.

Z

Incl. een volledige module waaruit effectieve landingspagina’s bestaan en hoe je dit evt. zelf met de populaire tool LeadPages kunt bouwen. 

Z

Incl. een volledige module je e-mail funnel analyseren + optimaliseren, om er het maximale uit te blijven halen.

Z
De online training bestaat uit 7 modules met verschillende video’s, werkboeken en templates die je klakkeloos kunt overnemen. Vooral dat laatste scheelt je veel tijd bij het maken van de content.
Z
Je ontvangt levenslang toegang tot de training Winnen met Funnels.
Z

Je ontvangt direct toegang tot alle modules, zodat je lekker alles op je eigen tempo kunt volgen.

Z
Uiteindelijk weinig tot geen omkijken meer naar je e-mailfunnel dankzij automatiseringen.

Veelgestelde vragen

Voor wie is de training geschikt?

Coaches, dienstverleners, marketeers, consultans en VA’s. Verkoop jij diensten (dit kan online of offline zijn)? En heb je behoefte aan meer verkopen en het maken van meer impact? Wil jij weten hoe jij jouw bedrijf een boost kan geven en hoe je bij de juiste doelgroep zichtbaar gaat zijn, en dit je meer verkopen gaat opleveren? Dan is dit 6 weekse online programma iets voor jou!

Let op: niet geschikt voor webshopeigenaren! Hiervoor geldt een andere aanpak.

Het gaat echt om het verkopen van diensten, dit kan offline of online zijn. Dus wel super geschikt als je een online programma verkoopt (lees: dit is een online dienst).

Ik ben totaal niet technisch, is dit dan wel iets voor mij?

Ja, dan is het juist iets voor je! Ik ga je in deze online training namelijk ook precies uitleggen hoe je alles technisch goed koppelt en instelt. Ik weet dat voor veel ondernemers de techniek vaak een dingetje is. En begrijpelijk!

Hoe zet je technisch een funnel op? Hoe maak je technisch de koppeling met een webinarsysteem? Hoe kun je Zapier koppelen? Hoe sluit je kopers in je funnel uit? Je leert het allemaal in deze online training!

Ik neem je stap voor stap mee in dit proces. Hier hoef je dus alles behalve technisch voor te zijn. Wel moet je bereid zijn om uiteindelijk de opdrachten uit te voeren. En een juiste mindset waarbij je écht graag wilt vind ik altijd ook enorm belangrijk.

Wat heb ik nodig om uiteindelijk de salesfunnel te kunnen bouwen?

Je bent bereid om ervoor te gaan en wilt flink gaan groeien met je bedrijf.

Daarnaast heb je toegang nodig tot een e-mailsoftware. De hele training is opgebouwd om te werken met MailBlue (of ActiveCampaign de Engelse variant). Hier kun je namelijk super geavanceerde funnels in bouwen. Vanaf $9 dollar per maand (afhankellijk van het aantal contacten dat je hebt) heb je al een abonnement bij MailBlue en in de online training bied ik je eerst een gratis trial aan om te kijken of het je iets lijkt. De maandelijkse kosten aan MailBlue zitten niet bij het online programma inbegrepen, maar de ervaring leert dat je dit qua tijd straks alleen al hebt terugverdiend omdat je in MailBlue echt alles kunt automatiseren. En je tijd als ondernemer kost ook geld!

Verder dien je natuurlijk diensten te leveren of een online programma te willen verkopen.

Ook heb je een website nodig waar je mensen naartoe kunt sturen om meer informatie over je aanbod te vestrekken.

Wil je uiteindelijk als alles staat ook echt verkopen gaan realiseren? Dan is het aan te raden om ook een klein budget vrij te maken en te adverteren. In de module adverteren leg ik je precies uit hoe je dit kunt doen.

Hoe lang heb ik toegang tot de training?

Je hebt onbeperkt en dus levenslang toegang tot de online training Winnen met Funnels. Je kunt de training ook altijd en overal volgen met een werkende internetverbinding. Vanaf je laptop, tablet en mobiel!

Ik ben niet goed in copywriting en het schrijven van teksten, is dit nodig voor deze online training?

Hier hoef je geen ster in te zijn. Deze training bevat namelijk 20+ copywriting e-mail templates die je klakkeloos kunt overnemen qua tekst! Het enige wat jij hoeft te doen is nog een stukje over jezelf toevoegen (wie je bent) en je aanbod erin te verwerken. Verder kun je de gehele e-mails van A-Z overnemen.

Dit scheelt je alleen al veel tijd. Besteed je dit uit? Dan ben je al gauw €150 voor het maken van content per e-mail kwijt. Kortom: de teksten laten maken kost je al gauw minimaal €1200,- á €1500,-

Moet de training Winnen met Funnels binnen een bepaalde tijd afgerond zijn?

Nee, ik vind het belangrijk dat iedereen de online training op zijn of haar eigen tempo kan volgen. Je ontvangt gelijk toegang tot alle modules met video’s, templates en werkboeken. Daarnaast houd je levenslang toegang.

Neem contact met mij op!

Liever bellen? 06-24715842