fbpx

Over Beusink Marketing

Wie ik ben
Persoonlijk & specialist op dit vakgebied!

Mijn naam is Naomi Beusink en ik ben de oprichtster van Beusink Marketing in Nijmegen. Mijn passie is om ondernemers te helpen op een strategische manier hun bedrijf op te schalen door middel van Social Media en Online Advertising. Inmiddels heb ik al meer dan 40 ondernemers mogen helpen met hun Social Media Marketing & Online Advertising en duizenden euro’s geïnvesteerd in Advertising. Om die reden weet ik inmiddels wat werkt om jouw bedrijf op te schalen. Verder ben ik gespecialiseerd in het bouwen van funnels, e-mailmarketing en bloggen. Alles om de potentiële klant aan je te binden en klant bij je te laten worden!

Doordat ik het enige aanspreekpunt vanuit Beusink Marketing ben, kunnen we samen snel schakelen, persoonlijk te werk gaan en weet je bij een eerste vrijblijvende afspraak direct wat je aan mij hebt.

Het ontstaan
Vanuit passie & kennis!

Naomi Beusink: “Al langer liep ik met de gedachte om een eigen bedrijf te beginnen op het gebied van online marketing en communicatie. In 2018 heb ik de knoop doorgehakt en ben ik mijn communicatiebureau Beusink Marketing gestart. Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin en een echte aanpakker. Ik ga altijd voor het maximale resultaat, met minder neem ik geen genoegen!’

Met brede kennis op het gebied van online marketing (SEO, websiteoptimalisatie, Social Media, E-mailmarketing, Strategie en Advertising) kan Beusink Marketing op meerdere gebieden van marketing met je meedenken.

Naomi: “Ik word het meest blij van het flink laten opschalen van een bedrijf door middel van Social Media en Advertising: de online mogelijkheden zijn echt geweldig! Het is tegenwoordig ook bijna een must dat je als bedrijf online goed vindbaar en actief bent. Ben je dit niet? Dan gaat men naar de concurrent of twijfelen ze misschien over het feit of je nog wel bestaat?! In werkelijkheid is het vaak anders. Veel bedrijven besteden te weinig tijd aan online marketing of benutten hun tijd niet op een juiste manier. Hoe ik dit weet? Ik spreek regelmatig ondernemers die zeggen dat ze maar ‘wat doen’, zonder een strategie te hebben of het resultaat te meten. Enorm zonde en in mijn ogen tijd- & geldverspilling! Anno 2020 zul je moeten werken met een strategie!”

Ben je benieuwd naar meer…? Neem contact met me op! Bel of mail mij gerust: info@beusinkmarketing.nl

Kwaliteit gegarandeerd

.

Voor alle branches

Betaalbare prijzen

24/7 beschikbaar voor vragen

Korting bij structurele samenwerking

Maandelijks opzegbaar

Neem contact met mij op!

Liever bellen? 06-24715842