fbpx

“Wil jij je bedrijf veel sneller laten groeien in meer bereik, leads en klanten?”

Online Training: Adverteren op Facebook en Instagram (Meta)!

In deze training leer ik (Naomi Beusink) jou precies hoe je winstgevende online campagnes draait op Facebook en Instagram. Ik leer je hoe je van A-Z een campagne opzet, maar dat niet alleen: ook vertel ik je aan welke knoppen jij moet gaan draaien en wat de absolute don’ts zijn als je aan de slag gaat met het adverteren op Facebook en Instagram. Alles met als doel om jouw bedrijf online sneller te laten groeien.

Ik neem je in de online academie met video’s en opdrachten stap voor stap mee bij het opzetten van jouw campagnes en vertel je alle mogelijkheden die er zijn qua doelgroep targeting, het optimaliseren van je campagnes en alles om die potentiële klant aan je te binden en klant te laten worden. Ook neem ik je mee en geef ik je een kijkje hoe ik campagnes analyseer + optimaliseer (bij ad accounts waarbij er met duizenden euro’s wordt geadverteerd).

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Laat mij je in mijn online academie met video’s en opdrachten helpen om jouw bedrijf online veel sneller te laten groeien. Ik vertel je ook wat de meest gemaakte fouten zijn, zodat je die niet gaat maken en gelijk goed van start gaat.

 

Wat je allemaal ontvangt en leert in de online training:

Wat anderen zeggen over de online training:

“Ik zocht een online training die meer dan alleen de basis van Facebook adverteren kon geven. Eentje waarbij je ook antwoord krijgt op de vragen “maar hoe dan” en “wanneer schaal je precies op en naar welke cijfers kijk je dan”? Naomi laat je dit ook echt zien. Stap voor stap en heel transparant.”

Berthine de Ruiter

Meer klanten uit online

“Ik vond het een boeiende training waarin we handige tips hebben gekregen. Je hebt ons in eigenlijk een korte tijd, op een luchtige manier verder gebracht in onze mogelijkheden voor adverteren. Ik zou het anderen dan ook aanraden die meer willen halen uit hun geld en uit de mogelijkheden op facebook en instagram.”

Rob van Gool

Online Marketeer - Gemeente Moerdijk

“Voor mijn bedrijf wilde ik meer leren over PR op social media. Via via kwam ik terecht bij Beusink Marketing en koos ik voor de training ‘Winstgevend adverteren op Facebook en Instagram’. Naomi geeft duidelijke uitleg en heldere voorbeelden waarmee ik uiteindelijk veel meer te weten ben gekomen over adverteren op social media en hiermee al na een paar weken mooie resultaten heb behaald voor mijn bedrijf!”

Anne Schonewille-Ubbink

Klimbos Survival Winterswijk

“Super geholpen bij het adverteren op facebook voor onze B&B Het Centrum Weurt . Het heeft een aantal goede leads opgeleverd. Heel erg bedankt”

Amanda Zegers

'T Centrum Weurt

“Wat een waardevolle training! Ik was in het begin nog een beetje sceptisch of de training mij zou helpen, omdat ik al enige kennis heb van het adverteren. Maar er wordt zoveel in behandeld, dat het niet anders kan dan dat je er iets van opsteekt. Ik heb nu nog veel meer geleerd over de verschillende targeting mogelijkheden om mijn doelgroep te bereiken. En ook wat betreft conversiecampagnes en de nieuwste updates. Ik kan de training iedereen aanraden!”

Anniek

“Cursus met E-book aangekocht en deze zijn samen heel waardevol! Komt goed en duidelijk over en bijna alles qua Ad maken en bijsturen wordt besproken! Zeker een aanrader voor tips & groei!”

Tim

Ik ben de online cursus Facebook & Instagram adverteren van Naomi gaan volgen. Niet klakkeloos voor Naomi gekozen maar echt rond gekeken wie biedt wat aan.

Naomi geeft voor weinig geld veel waarde weg. De cursus is overzichtelijk en stap voor stap om ook een leek als ik door het proces heen te helpen.

Toen ik vastliep en het maar niet opgelost kreeg heeft Naomi mij zeer vlot en correct geholpen. Ik liep vast door Facebook zelf en zelf was ik daar nooit niet achter gekomen. Naomi had snel contact met Facebook, maar al met al duurde het wel een 2 uren voor alles weer voor elkaar was. Geen factuur, service!

Vak apart hoor dat adverteren op Facebook/Instagram maar Naomi weet echt waar ze het over heeft.

Mijn eerste eigen gemaakte advertentie aan de hand van de video’s van Naomi draaide als een malle! Dank je wel Naomi.

Renate Pit-du Pont

Renate Pit Photography

Ik zie Naomi als dé expert op het gebied van social media advertising, want naast dat ze zelf veel advertentie(funnels) voor haar klanten opzet, doet ze ook veel cursussen om steeds weer door te leren. En dat is goed, want social media advertenties veranderen met de dag.

Die veranderlijkheid van social media advertising heb ik zelf ook ondervonden en vandaar dat ik Naomi heb gevraagd voor een adviesrapportage voor een aantal advertenties. Binnen no time had ze een aantal adviezen waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Kleine dingen die veel verschil maken. Dat liet me inzien dat ondanks dat ik ook veel weet van advertising, Naomi echt dé expert is die voor het maximale resultaat gaat.

Ik beveel haar daarom ook graag aan mijn klanten, omdat ze echt goed is in wat ze doet!

Manuela Warnar

Marketingexpert voor beauty ondernemers

Wat maakt deze online training uniek?

Online adverteren is wat mij betreft (Naomi Beusink) onmisbaar wanneer je een eigen onderneming hebt en een mega impact wilt maken en veel sneller via het internet nieuwe leads en klanten wilt realiseren.

Je kunt natuurlijk wachten tot iemand via-via een keer bij jou aanklopt. OF je onderneemt zelf actie om er 100% zeker van te zijn dat je maandelijks veel mooie leads en klanten realiseert en blijft groeien in omzet.

Misschien hoor je anderen over een jaarlijkse omzet van €100.000,- praten en lijkt dit voor jou nog een ver-van-je-bed-show?

Ook voor jou is dit mogelijk! Maar niet door niks te doen of te doen wat je nu altijd deed, want dan krijg je ook wat je altijd kreeg.

Onderneem actie! Ga aan de slag met het adverteren en pak dit op de juiste manier aan. De online training “Winstgevend Adverteren op Facebook en Instagram” helpt je hierbij.

Nergens anders vind je een online training over Facebook en Instagram adverteren voor zo’n lage investering én die ook nog zo uitgebreid en compleet is. 

Na het volgen van deze online training kun jij vertrouwen op jezelf en je advertentieskills. Je weet exact hoe je een campagne opzet maar ook alles wat er bij komt kijken, met welke mogelijkheden er allemaal zijn en hoe je jouw campagnes optimaliseert. Je weet na het volgen van de online training precies aan welke knoppen je moet draaien maar óók aan welke knoppen je vooral niet moet zitten.

Klik op de knop hieronder en je kunt gelijk aan de slag en de online training met video’s en opdrachten op je eigen tempo en snelheid volgen. De training is up to date (incl. ook updates in de toekomst)!

Wil jij ook onderstaande resultaten behalen?

150 orders in één weekend:

In onderstaande screenshot zie je dat er €171,30 aan de social media campagnes is besteed en dat dit €1.095,30 heeft opgeleverd:

In onderstaande screenshot zie je dat er €3.328,04 aan de social media campagnes is besteed en dat dit €48.673,00 heeft opgeleverd (kortom: 14,63 keer de investering):

In onderstaande screenshot zie je dat er €70.739,60 aan de social media campagnes is besteed en dat dit €395.645,17 heeft opgeleverd (kortom: 5,59 keer de investering):

In onderstaande screenshot zie je dat er een omzet van €68.179,69 in april 2022 is gerealiseerd dankzij het draaien van succesvolle online campagnes:

In onderstaande screenshot zie je dat er 442 aankopen zijn gerealiseerd met de online campagnes. En dat de omzet 11,68 keer het dubbele van de investering heeft opgeleverd (Return On Ad Spend > ROAS).

442 aankopen en iedere €1 aan advertising budget levert €12 omzet op

Betaal eenmalig slechts €299 voor de online training!

Uitbesteden begint vaak al v.a. €1000 p.m. en voor minimaal 3 mnd. Leer het zelf en je bent een stuk voordeliger uit!

 

Deze online training is geschikt voor: dienstverleners, coaches, marketeers, VA’s, restaurants, webshopeigenaren, winkeliers en makelaars. Voor iedereen die behoefte heeft aan meer zichtbaarheid, naamsbekendheid, leads en verkopen! En als je het ‘aanrommelen’ op social media zat bent en nu echt impact wil gaan maken.

Over Naomi Beusink

Mijn naam is Naomi Beusink en ik heb inmiddels +150 ondernemers mogen helpen om hun bedrijf veel sneller online te laten groeien. Dit door slimmere strategieën te implementeren en succesvolle online advertenties en sales funnels in te zetten.
Ik zie veel ondernemers die dagelijks maar aan het aanmodderen zijn op social media, zonder dat het hen maandelijks veel nieuwe leads en klanten oplevert. Ze missen vaak een concreet plan en willen graag sneller groeien maar weten niet ´hoe dan´.

Online marketing kan vaak bij veel ondernemers nog veel slimmer worden ingezet.

Zet jij al online advertenties in?  

Na inmiddels +€2.500.000,- miljoen in het draaien van succesvolle online Facebook en Instagram campagnes te hebben geïnvesteerd, weet ik wat er nodig is om een bedrijf online sneller te laten groeien. En dat dit letterlijk voor iedere ondernemer mogelijk is.

Mag ik je in mijn online training helpen? 

Gun jezelf die groei! De investering ga je er dubbel en dwars uithalen in meer bereik, leads en nieuwe aanvragen/klanten.

Neem contact met mij op!