Online Training: Winstgevend Adverteren op Facebook en Instagram


VOOR MEER NAAMSBEKENDHEID, LEADS EN KLANTEN!

Herken jij het volgende?

 • Je hebt een leuk inkomen maar bent toe aan een volgende stap. Je wilt meer impact maken, je inkomen plafond doorbreken en je hebt grote ambities.
 • De afgelopen tijd heb je enorm hard gewerkt. Je bent op zoek naar een methode om lichter te ondernemen en in minder tijd = meer te bereiken.
 • Je wilt graag next-level gaan. Het kriebelt al langere tijd om groter te gaan ondernemen en al je angsten te doorbreken. Je wilt de #1 in jouw branche worden.
 • Je wilt een nog grotere fanbase gaan opbouwen, zoals >+10.000 leads op je mailinglijst, méér websitebezoekers, het vergroten van je expertstatus en meer omzet als resultaat.

Ben jij klaar voor de volgende stap? Wil jij veel sneller groeien met je bedrijf? Dan is deze online training precies wat jij nodig hebt!

Betaal eenmalig slechts €299 excl. BTW

Voor een complete online training waarin alle belangrijkste facetten van het adverteren aan bod komen!

JA! Ik wil flink groeien >

Waaruit bestaat de online training?

De online training "Winstgevend Adverteren op Facebook en Instagram" bestaat uit meer dan 17 video's waarin je het volgende leert:

 • Hoe je van A-Z een campagne opzet
 • Hoe je de Facebook Business Manager goed instelt
 • Welke targetingopties er allemaal zijn om je doelgroep te bereiken, en hoe jij die aanmaakt in het Advertentiebeheer
 • Alles over look-a-like audiences en hoe je dit inzet voor jouw bedrijf
 • Waar je op moet letten bij het analyseren en optimaliseren van je campagnes: welke KPI's? Wanneer stuur je bij? Wanneer zet je een campagne uit?
 • Hoe het A/B testen werkt en hoe je dit toepast om er het maximale uit te halen
 • Hoe je advertenties op Facebook én Instagram draait, en welke plaatsingen er nog meer zijn incl. de do's e dont's
 • Alles over het effectief opschalen van je advertenties: hoe pak je dit aan?
 • Uitleg social proof advertenties en hoe je dit inzet voor meer resultaat
 • Hoe je alles goed instelt m.b.t. de Apple iOS 14 update om er het meeste resultaat uit te halen
 • Hoe je aangepaste conversies aanmaakt incl. do's en don'ts
 • Hoe je een campagne opzet om meer verkopen te realiseren
 • Hoe je een campagne opzet om meer leads te realiseren
 • Incl. voorbeelden webshopeigenaren: hoe je dan het beste je advertentieaccount analyseert (kijkje achter de schermen hoe ik - Naomi Beusink - dit doe)
 • Incl. voorbeelden dienstverleners: hoe je dan je advertentieaccount analyseert (kijkje achter de schermen hoe ik - Naomi Beusink - dit doe)
 • Voorbeeld templates waaruit een goede advertentietekst opbouw bestaat
 • Alles over de Conversions API en waarom je hiervan gebruikt wilt maken

Wil jij jouw onderneming veel sneller laten groeien via het internet? Dan is deze online training écht iets voor jou! De investering verdien je zo weer terug!

Deze online training is geschikt voor: dienstverleners, coaches, online ondernemerse, offline ondernemers, marketeers, VA’s, restaurants, webshopeigenaren, winkeliers en makelaars. Voor iedereen die behoefte heeft aan meer zichtbaarheid, naamsbekendheid, leads en verkopen en sneller wil groeien.

P.s. de online training is up-to-date (ook incl. de updates in de toekomst)

YES! IK WIL DIE TRAINING >

Online Training 'Winstgevend Adverteren op Facebook en Instagram'

Eenmalig slechts €299 excl. BTW!

Je houdt levenslang toegang (ook incl. updates). En je kunt de online training op geheel eigen tempo volgen. Schrijf jij je in via onderstaande button, dan kun je gelijk aan de slag om alle + 17 video's te volgen (met PDF's en opdrachten).

"Nergens anders vind je een online training over adverteren voor zo'n lage investering in combinatie met hoe uitgebreid en compleet de online training is: alle belangrijke aspecten komen aan bod."

Waarom Adverteren

op Facebook en Instagram?

 

✅ Makkelijk op korte termijn naamsbekendheid opbouwen en jezelf als de #1 in je branche positioneren.

✅ Vanaf €1,- per dag al jouw doelgroep bereiken. Een mega impact maken? Dan weet jij dat wanneer je meer investeert = jij uiteindelijk nog harder zult groeien.

✅ Het budget bepaal je helemaal zelf.

✅ Je kunt enorm specifiek targeten met het adverteren op Facebook en Instagram. De opties zijn ontelbaar.

Alles valt te meten. En meten = weten.

In korte tijd je omzet een boost geven

Je mailinglijst flink laten groeien

De advertenties zijn makkelijk aan te passen (t.o.v. offline adverteren)

Wat anderen zeggen over de online training:

"Ik zocht een online training die meer dan alleen de basis van Facebook adverteren kon geven. Eentje waarbij je ook antwoord krijgt op de vragen "maar hoe dan" en "wanneer schaal je precies op en naar welke cijfers kijk je dan"? Naomi laat je dit ook echt zien. Stap voor stap en heel transparant."

Berthine de Ruiter

Meer klanten uit online

"Ik vond het een boeiende training waarin we handige tips hebben gekregen. Je hebt ons in eigenlijk een korte tijd, op een luchtige manier verder gebracht in onze mogelijkheden voor adverteren. Ik zou het anderen dan ook aanraden die meer willen halen uit hun geld en uit de mogelijkheden op facebook en instagram."

Rob van Gool

Online Marketeer - Gemeente Moerdijk

"Voor mijn bedrijf wilde ik meer leren over PR op social media. Via via kwam ik terecht bij Beusink Marketing en koos ik voor de training 'Winstgevend adverteren op Facebook en Instagram'. Naomi geeft duidelijke uitleg en heldere voorbeelden waarmee ik uiteindelijk veel meer te weten ben gekomen over adverteren op social media en hiermee al na een paar weken mooie resultaten heb behaald voor mijn bedrijf!"

Anne Schonewille-Ubbink

Klimbos Survival Winterswijk

"Super geholpen bij het adverteren op facebook voor onze B&B Het Centrum Weurt . Het heeft een aantal goede leads opgeleverd. Heel erg bedankt"

Amanda Zegers

'T Centrum Weurt

"Wat een waardevolle training! Ik was in het begin nog een beetje sceptisch of de training mij zou helpen, omdat ik al enige kennis heb van het adverteren. Maar er wordt zoveel in behandeld, dat het niet anders kan dan dat je er iets van opsteekt. Ik heb nu nog veel meer geleerd over de verschillende targeting mogelijkheden om mijn doelgroep te bereiken. En ook wat betreft conversiecampagnes en de nieuwste updates. Ik kan de training iedereen aanraden!"

Anniek

"Cursus met E-book aangekocht en deze zijn samen heel waardevol! Komt goed en duidelijk over en bijna alles qua Ad maken en bijsturen wordt besproken! Zeker een aanrader voor tips & groei!"

Tim

Ik ben de online cursus Facebook & Instagram adverteren van Naomi gaan volgen. Niet klakkeloos voor Naomi gekozen maar echt rond gekeken wie biedt wat aan.

Naomi geeft voor weinig geld veel waarde weg. De cursus is overzichtelijk en stap voor stap om ook een leek als ik door het proces heen te helpen.

Toen ik vastliep en het maar niet opgelost kreeg heeft Naomi mij zeer vlot en correct geholpen. Ik liep vast door Facebook zelf en zelf was ik daar nooit niet achter gekomen. Naomi had snel contact met Facebook, maar al met al duurde het wel een 2 uren voor alles weer voor elkaar was. Geen factuur, service!

Vak apart hoor dat adverteren op Facebook/Instagram maar Naomi weet echt waar ze het over heeft.

Mijn eerste eigen gemaakte advertentie aan de hand van de video's van Naomi draaide als een malle! Dank je wel Naomi.

Renate Pit-du Pont

Renate Pit Photography

Ik zie Naomi als dé expert op het gebied van social media advertising, want naast dat ze zelf veel advertentie(funnels) voor haar klanten opzet, doet ze ook veel cursussen om steeds weer door te leren. En dat is goed, want social media advertenties veranderen met de dag.

Die veranderlijkheid van social media advertising heb ik zelf ook ondervonden en vandaar dat ik Naomi heb gevraagd voor een adviesrapportage voor een aantal advertenties. Binnen no time had ze een aantal adviezen waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Kleine dingen die veel verschil maken. Dat liet me inzien dat ondanks dat ik ook veel weet van advertising, Naomi echt dé expert is die voor het maximale resultaat gaat.

Ik beveel haar daarom ook graag aan mijn klanten, omdat ze echt goed is in wat ze doet!

Manuela Warnar

Marketingexpert voor beauty ondernemers

Naomi Beusink

Wat maakt deze online training uniek?

Online adverteren is wat mij betreft (Naomi Beusink) onmisbaar wanneer je een eigen onderneming hebt en een mega impact wilt maken en veel sneller via het internet nieuwe leads en klanten wilt realiseren. Je kunt natuurlijk wachten tot iemand via-via een keer bij jou aanklopt. OF je onderneemt zelf actie om er 100% zeker van te zijn dat je maandelijks veel mooie leads en klanten realiseert en blijft groeien in omzet.

Misschien hoor je anderen over een jaarlijkse omzet van €100.000,- praten en lijkt dit voor jou nog een ver-van-je-bed-show?

Ook voor jou is dit mogelijk! Maar niet door niks te doen of te doen wat je nu altijd deed, want dan krijg je ook wat je altijd kreeg.

Onderneem actie! Ga aan de slag met het adverteren en pak dit op de juiste manier aan. De online training "Winstgevend Adverteren op Facebook en Instagram" helpt je hierbij. Nergens anders vind je een online training over Facebook en Instagram adverteren voor zo'n lage investering én die ook nog zo uitgebreid en compleet is. Alle belangrijkste elementen bij het adverteren op Facebook en Instagram worden in deze online training behandeld. Maar de training is ook geschikt voor als je al even bezig bent en toe bent aan méér verdieping, of als je online advertenties nu nog niks opleveren en alleen maar geld kosten.

Na het volgen van deze online training kun jij vertrouwen op jezelf en je advertentieskills. Je weet exact hoe je een campagne opzet maar ook alles wat er bij komt kijken, met welke mogelijkheden er allemaal zijn en hoe je jouw campagnes optimaliseert. Je weet na het volgen van de online training precies aan welke knoppen je moet draaien maar óók aan welke knoppen je vooral niet moet zitten.

Na het volgen van deze online training kun jij zelfstandig aan de slag met het inzetten van winstgevende advertenties, zodat jij jouw ideale klant aantrekt én je online zichtbaarheid, naamsbekendheid, het aantal leads én verkopen vergroot.

Kies dan voor de online training Winstgevend Adverteren op Facebook en Instagram! Je kunt gelijk aan de slag en de online training op je eigen tempo volgen. Boek je hem zakelijk, dan kun je hem ook nog eens aftrekken van de belasting en betaal je in feite maar de helft.

Na het volgen van de online training Winstgevend Adverteren op Facebook en Instagram weet jij:

 Hoe je jouw ideale klant aantrekt en je naamsbekendheid vergroot.

✅  Hoe je kunt zorgen voor een constante stroom aan leads ofwel potentiële klanten.

✅  Hoe je jouw potentiële klant omzet naar een betalende klant door conversie campagnes te gaan draaien.

✅  De kracht van klantretentie en hoe je zorgt voor herhalingsaankopen.

… door middel van een geautomatiseerd systeem zodat het jou uiteindelijk straks weinig tijd kost.

Want ik vertel je:


✅  
Dé reden waardoor veel ondernemers geen resultaat behalen met hun marketingstrategie.

✅  Wat 80% van de ondernemers doet waardoor kopers worden afgeschrikt.

✅  Hoe je jouw naamsbekendheid binnen no-time vergroot.

✅  Hoe je effectief in contact komt met jouw potentiële klant.

✅  De 2 dingen die veel ondernemers fout doen wat betreft leads.

✅  Hoe je zorgt voor ijzersterke opvolging van leads, zodat ze daadwerkelijk ook een aankoop doen.

✅  Hoe je strategisch jouw aanbod doet, zodat je effectief verkoopt zonder pusherig te zijn.

✅  De fout die de helft van de ondernemers maakt, waardoor de bestelwaarde van een klant laag blijft.

Mieke Verdonk

"Vanaf begin 2020 doet Beusink Marketing de strategie en social media voor mijn merk. Het is een bijzonder moeilijk product om goed in de markt neer te zetten en ben ongelooflijk blij en tevreden met hoe Naomi te werk gaat. De betrokkenheid, accuratesse, inventiviteit, fijne manier van communiceren en vakkundigheid zijn van grote waarde gebleken. Zonder Naomi oprichtster en eigenaar van dit bedrijf was dit nooit gelukt! "

- Mieke Verdonk (Oprichter/eigenaar bij Verdonk Horse Group)

Floor Keereweer

"Samenwerken met Naomi is echt de beste keus ever! Ze is scherp. Duidelijk, denkt met je mee en super behulpzaam. En ze heeft ook nog eens heel veel kennis en dat geeft mij als ondernemer heel veel rust! Kortom ik ben heel erg blij met onze samenwerking en zou haar absoluut aanbevelen. De juiste mix tussen doen, adviseren en kwaliteit leveren. Dank Naomi, op een nog een lange samenwerking samen!"

- Floor Keereweer (Floor Keereweer - Business Mentor)

Amami - Coaching

"Als online ondernemer heb ik geïnvesteerd in de online training 'winnen met funnels'. Deze training heeft me geholpen om verschillende funnels eindelijk helemaal op punt te zetten van A tot Z waardoor de klantenbeleving niet alleen meer geautomatiseerd is maar vooral ook veel professioneler. Het is een heel volledige training die erg toegankelijk is en logisch is opgebouwd, waar zowel aandacht is voor het technische aspect, maar ook voor het inhoudelijke zoals het schrijven van emails. Zonder deze training was ik er nooit alleen uitgekomen. Naomi helpt mij ook met mijn advertenties op Facebook en Instagram. Ook hier toont ze haar professionele kennis enerzijds en haar persoonlijke aanpak anderzijds. Ik voel me gesteund in elke stap die ik zet en er wordt kort op de bal gespeeld om mijn saleswebinar echt te doen slagen. Er is regelmatig overleg via telefoon en mail wat voor mij persoonlijk een enorme verademing is. Ik kan Beusink Marketing sterk aanbevelen."

- Annemie DC (Amami Coaching)

Over Naomi Beusink

Mijn naam is Naomi Beusink en ik heb inmiddels +200 ondernemers mogen helpen om hun bedrijf veel sneller online te laten groeien. Dit door slimmere strategieën te implementeren en succesvolle online advertenties en sales funnels in te zetten.

Ik zie veel ondernemers die dagelijks maar aan het aanmodderen zijn op social media, zonder dat het hen maandelijks veel nieuwe leads en klanten oplevert. Ze missen vaak een concreet plan en willen graag sneller groeien maar weten niet ´hoe dan´.

Online marketing kan vaak bij veel ondernemers nog veel slimmer worden ingezet.

Zet jij al online adertenties in?

Na inmiddels +€2.500.000,- miljoen in het draaien van succesvolle online Facebook en Instagram campagnes te hebben geïnvesteerd, weet ik wat er nodig is om een bedrijf online sneller te laten groeien. En dat dit letterlijk voor iedere ondernemer mogelijk is. In welke branche jij je ook bevindt.

Mag ik je in mijn online training helpen? Je kunt nu meedoen voor slechts eenmalig €299! Koopje toch? Als je kijkt naar welke groeiversnelling je er straks door kunt gaan maken, wanneer je online advertenties succesvol inzet.

Klik op de button hieronder en ga gelijk met de training aan de slag!

Wil jij ook onderstaande resultaten behalen?

150 orders in één weekend:

In onderstaande screenshot zie je dat er €171,30 aan de social media campagnes is besteed en dat dit €1.095,30 heeft opgeleverd:

In onderstaande screenshot zie je dat er €3.328,04 aan de social media campagnes is besteed en dat dit €48.673,00 heeft opgeleverd (kortom: 14,63 keer de investering):

In onderstaande screenshot zie je dat er €70.739,60 aan de social media campagnes is besteed en dat dit €395.645,17 heeft opgeleverd (kortom: 5,59 keer de investering):

In onderstaande screenshot zie je dat er een omzet van €68.179,69 in april 2022 is gerealiseerd dankzij het draaien van succesvolle online campagnes:

In onderstaande screenshot zie je dat er 442 aankopen zijn gerealiseerd met de online campagnes. En dat de omzet 11,68 keer het dubbele van de investering heeft opgeleverd (Return On Ad Spend > ROAS).

Zo werkt het


1.

Schaf de online training aan

2.

Je ontvangt binnen 5 minuten je inloggegevens voor de online leeromgeving.

3.

Je kunt vervolgens gelijk de online training volgen door in te loggen via: www.bigimpactacademy.nl

Veelgestelde vragen (FAQ)


WANNEER KAN IK STARTEN MET DE ONLINE TRAINING?

Je kunt na aanschaf meteen met de online training starten en ontvangt direct toegang tot alle modules.

VOOR WIE IS DE ONLINE TRAINING?

Deze online training is geschikt voor: dienstverleners, coaches, marketeers, VA’s, restaurants, webshopeigenaren, winkeliers en makelaars. Voor iedereen die behoefte heeft aan meer zichtbaarheid, naamsbekendheid, leads en verkopen! En als je het ‘aanrommelen’ op social media zat bent en nu echt impact wil gaan maken. Geloof me, die no-brainer investering heb je zó weer terugverdiend.

HOE WERKT DE BETALING?

Je kunt betalen via bijvoorbeeld iDeal of andere betaalmethodes. Na betaling ontvang je een factuur in je mail voor jouw administratie. 

WAAR VINDT DE ONLINE TRAINING PLAATS?

De online training vindt online plaats op via mijn online academie. Je kunt na aankoop inloggen via: www.bigimpactacademy.nl. Verder houdt je levenslang toegang tot de online training (incl. updates).