Contentmarketing &-creatie

Waarom contentmarketing zo belangrijk is?

Tegenwoordig worden we aan zoveel content blootgesteld dat we door de bomen het bos niet meer zien. Het is van belang om relevante content te verspreiden, waar de doelgroep behoefte aan heeft. Content kan op veel manieren online verspreid worden zoals via eigen blogs, influencers, social media, e-mailmarketing en onder andere e-books/whitepapers. Wees expert in jouw vakgebied en verspreid alleen relevante content voor jouw doelgroep. Contentmarketing gaat niet (alleen) over het promoten van je producten en/of diensten. Het gaat over het delen van kennis, de doelgroep inspireren en/of aan het lachen maken. Op deze manier kun je als bedrijf zorgen voor engagement met de doelgroep op de lange termijn. Bedenken van goede content en het schrijven van teksten die de (potentiële) klanten binden en boeien met jouw bedrijf kost tijd. En wij snappen maar al te goed dat je het druk genoeg hebt met je eigen werkzaamheden. 

Waar kan Beusink Marketing mij bij helpen? 

Beusink Marketing neemt graag al jouw content of bepaalde delen uit handen. Doordat ik er de tijd voor neem en over de juiste kennis bezit, kan ik je helpen met het schrijven van content die de doelgroep écht raakt! Daarnaast pas ik het boek Content Inc. van Joe Pulizzi toe.

Welke content ik voor je kan schrijven:

– Blogs (en eventueel ook publiceren op jouw website);
– Social media berichten;
– E-books/ whitepapers;
– E-mailmarketing;
– Nieuwsbrieven;
– Persberichten.

Bij het schrijven van de relevante content houd ik jouw contentstrategie altijd goed in mijn achterhoofd. Ook kijk ik naar relevante zoekwoorden en pas ik deze op de juiste manier toe. Heb je nog geen duidelijke contentstrategie (inzicht in de doelstellingen, doelgroep, boodschap, concurrenten en onderscheidend vermogen)? Geen probleem, ik help je daar ook graag bij!

 
WhatsApp WhatsApp mij