fbpx

1-op-1 training op maat

Leer zelf hoe jij je businesss kunt gaan opschalen!


Facebook is nog steeds het grootste sociale media platform van Nederland. Zowel de jonge als oude generatie zit dagelijks op Facebook. Maar verder is het Social Media platform Instagram ook sterk groeiende. Het is tegenwoordig heel makkelijk om jouw doelgroep online te bereiken en ze klant bij je te laten worden, mits je dit goed aanpakt (lees: met een strategie!)

Tijdens mijn 1-op-1 training leer je hoe jij Facebook en/of Instagram slimt kunt gaan inzetten voor jouw bedrijf. Zodat jij na mijn training niet alleen maar enorm veel tijd (en tijd = geld) kwijt bent aan Facebook en Instagram, maar dat het je ook écht klanten gaat opleveren.

De training wordt volledig op maat gemaakt dus je kunt me ALLES vragen. Ik deel al mijn kennis en ervaringen met je. Zo help ik mijn klanten dagelijks meer resultaat te behalen door middel van Facebook & Instagram Marketing (organisch & betaald) én investeer ik regelmatig in curssusen van €1300,-.

De inhoud van de training

De 1-op-1 training wordt volledig op maat gemaakt. Dat betekent dat de inhoud op de training afgestemd wordt op jouw wensen/behoeften. Verder zal ik altijd van tevoren jouw Facebook en Instagram account analyseren zodat de training speciaal gericht is op het laten groeien van jouw bedrijf!

Waar de inhoud van de training over kan gaan:
– Hoe je op een organische manier meer uit Facebook kunt halen om de gewenste doelen te behalen;
– Hoe je op een organische manier meer uit Instagram kunt halen om de gewenste doelen te behalen;
– Hoe je op een organische manier zowel meer uit Instagram als Facebook kunt halen om de gewenste doelen te behalen;
– Hoe je social advertising kunt gaan inzetten voor jouw bedrijf. Ik ga je leren hoe het werkt zodat jij na de training zelf kunt gaan adverteren op Facebook en Instagram om de gewenste doelen te behalen;
– Je hebt al enige kennis van het adverteren op Facebook en Instagram maar wilt graag echt next-level gaan met jouw bedrijf. Ik ga je leren om een PRO te worden in het adverteren op Facebook & Instagram.

De training is volledig op maat dus ik heb 100% focus voor jou en de groei van jouw bedrijf! 

Je kunt me jouw vragen van tevoren opsturen en me ook tijdens de training alles vragen. Ik heb ook redelijk wat kennis van SEO en websiteoptimalisatie dus ik kan in een brede zin met je meedenken. Verder komen mijn klanten bij mij wanneer ze al het een en ander hebben geprobeerd maar merken dat ze toch wel echt een strategie nodig hebben om de gewenste resultaten te behalen. Ik ga je dus niet in mijn training leren hoe je simpel iets kunt posten op Facebook of Instagram. Ik ga echt met je meedenken (indien gewenst), hoe jij op een strategische manier je business kunt gaan opschalen!

BONUS:
– Je ontvangt mijn e-book ‘Winstgevend adverteren op Facebook en Instagram’;
– Van tevoren analyseer ik altijd  jouw Facebook & Instagram pagina zodat de training hier helemaal op wordt toegepast;
– Incl. telefonische intake om al jouw wensen mee te nemen in de training.

De investering

Onderstaand de investering (excl. BTW) voor de 1-op-1 training. Neem voor alle mogelijkheden vandaag nog vrijblijvend contact met mij op: info@beusinkmarketing.nl

Wat anderen zeggen…

Ben - Eigenaar Slimmefolie

Naomi heeft onze onderneming goed doorgelicht en onze behoeften inzichtelijk gemaakt. De uitkomsten zijn verbluffend en heb zelfs Naomi gevraagd even de advertenties en berichten op “pauze” te zetten. Het werd teveel aan offerte aanvragen en daadwerkelijke orders.”

Chantal - Online Marketeer LenteBloesem

In een super interessant 1-op-1 traject heeft Naomi mij getraind op het gebied van adverteren op Facebook en Instagram. Ze heeft me laten zien hoe ik een campagne opzet, doelgroepen aanmaak en op welke metrics ik moet letten wanneer ik een campagne uitzet. Ontzettend leerzaam en Naomi begeleidt dit traject op een prettige manier.”

Neem contact met mij op!

Liever bellen? 06-24715842

X